sunnuntai 21. toukokuuta 2017

P*SKIS #346


P*skiksessa käskettiin kokeilemaan jotain uutta ja minä päätiin Brushoilla. Brushotaustoja toki olen tehnyt ennenkin, mutta olen tyytynyt vain ripottelemaan märän pohjan päälle brushoa ja suihkimaan vettä päälle. Nyt kokeilin kohopastan värjäämistä Brusholla ja siveltimen käyttämistä taustan värittämiseen.

Rehellisesti sanoen, tykkään yhä enemmän rakeiden liukeamisen tuijottamista ja yllättävistä värikuvioista. Pensseli taustassa on tylsä. Mutta voisin kuvitella ihan värittäväni esim kukkasia brushoilla jatkossa siveltimen avulla. Mutta värillisen pastan tekemiseen brushoissa on hyvin pigmenttiä. Pitää myös testata, miten sävyt toistuvat sävytettäessä vaikka gel mediumia. Nyt esim tiukasta sinisestä lähti selvästi terävin kärki pois valkoisen massan takia. Mutta hieman puuteroidun sävyn saa hyvin brushoilla.


Noin muuten kortit syntyivät tekniikalla "mitä pöydältä löytyy" eli kaivelin pöydällä olevia sekalaisia jämärasoita ja tein niiden antimilla kortit. Minulle on niiin vaikeata heittää mitään pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti