keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Paperilla: Kirjanmerkkejä



Paperillassa tehtiin kirjanmerkkejä! Minun kirjanmerkkini yhdistää leimailua, stanssailua, gelliä, maskeja, askartelumaalia ja mistejä.

Taustaan on esin suihkittu mistejä, minkä jälkeen siihen on painettu gelliplatella (ympyrämuoto) maskin avulla kuvioita. Kirjanmerkkiä tehdessä kannattaa muistaa, että vaikka akryylimaali kuivuukin vedenkestäväksi, mistit yleensä eivät näin tee (poislukien akryylipohjaiset). Siispä lopullinen tuotos kannattaa pinnoittaa vedenkestäväksi esim laminoimalla, suihkutettavalla lakalla tai vaikkapa askartelijan kaapista löytyvällä gel mediumilla. Olisi ikävää, jos kirjanmerkki olisi saanut kosteutta käsistä ja misti leviäisi kirjansivuille...

Silhuettileimat ovat suosikkini värikkäiden gelli- ja brushosivujen kanssa. Katso vaikka näitä kortteja. Mikäli leimassa on paljon leimattavaa pintaa, paras leimaustulos tulee mistin kanssa. Silloin uudelleenleimauksen pystyy kohdistamaan helposti juuri oikeaan kohtaan ja silhuetista tulee peittävä. Valkoinen geelikynä korostaa vielä kokonaisuutta kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti