maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kutsuja syntymäpäiville


 Viime vuonna tuli aherrettua oikein urakalla pojan merirosvo-synttäreiden kunniaksi, joten tänä vuonna taidetaan mennä sieltä missä aita on matalin... Viime vuotiset juhlat kyllä onnistuivat kympillä, mutta ajatus isosta joukosta eskarilaisia juoksemassa siellä täällä, sai minut miettimään muita vaihtoehtoja. Syksyllä yhdet synttärit järjestettiin liikuntasalissa, joten minä päätin törkeästi plagioida tätä ideaa ja paikallisesta liikuntahallista on nyt osa varattu liikunnalliseen synttärijuhlaan. Pitäisi vielä keksiä, mitä ihmettä me siellä teemme (sisäjalkapalloa, ongintaa, hernepussin heittoa, tms). Mutta nut ainakin on tehty 10 kutsukorttia valmiiksi..

Kutsukortit ovat vähän ristiriitainen juttu - toisaalta voisi tehdä vaikka miten hienoja kortteja, mutta kannattaako se? Päädyin aika simppeliin malliin ja kierrätystä tuli taas tehtyä. Anoppi antoi toissavuonna kasan (lähes 100kpl) valmiiksipainettuja kutsukortteja ihanassa lilan sävyssä ja olen miettinyt miten niitä voisi käyttää askartelussa hyödyksi. Näissä kutsuissa pohjat ovat siis näitä kortteja ja muoto perustuu niihin. Koko on noin A6 ja etusivu on puolikas. Suihkuttelin lilan sävyn piiloon sinisen eri sävyillä (Colorwash), kaveriksi tuli mustavalkoisia papereita. Leimat ovat Greeting Farmin, koska poika on niistä tykännyt. Väritykset tehtiin taustan sävyihin sopivaksi, mutta kyllä hyvin simppelisti - en värittänyt koko kuvaa edes. Kamerat ovat Studio Calicon itsevärjättävää canvasta.



Koska korttien malli seurailee Villakeijun haasteen luonnosta, niin eiköhän tällä pinolla osallistuta samalla haasteeseen...

---------------------------
Ps. Pieni mainos - oletko jo huomannut että Kesäpirtti on jo parin kuukauden kuluttua?

2 kommenttia: