keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vuoroin vieraissa - Anskin inspiroimana


Vuoroin vieraissa-haasteessa oli esittelty kotimainen vaikuttaja eli Anski! Itsekin kuulun Anskin blogin seuraajiin ja hänellä on ehdottomasti uniikki, runsas tyyli ja mahtava värien käyttö. Haaste ei siis ollut mitenkään helppo, sillä vaikka ihailen hänen töitään, niin oma tyyli on jotain ihan muuta.

Haasteet alkoivat ihan materiaalivalinnoista - minä en osta kaupasta samanlaisia papereita, sellaisia joista on helppo leikellä kuvioita (minä stanssaan, kun olen laiskimus...). Onneksi kirpparilta olin ostanut "sikaa säkissä" ja sieltä löytyi yksi paperi, joka oli romanttinen ja sopivia leikattavia täynnä. Värimaailmaksi yritin valikoida "Anskin tyyliin" enemmän kontrastia - pinkki ja vaaleansininen ovat kyllä maltillinen ratkaisu mutta kuitenkin oikeaan suuntaan. Tälläistä siitä sitten syntyi. Ne roiskeet muistin unohtaneeni vasta kun kuvasin valmista tuotosta.... Parit vaaleansiniset tai valkoiset roiskeet olisivat kuuluneet myös sivuun.

Ja tänä vuonna voisin yrittää hankkia itsestänikin niitä kuvia - koska tunnen sopivani paremmin itse tälläisten romanttisempien sivujen kohteeksi ja minusta ei ole juurikaan kuvia. Ja oikeastaan tälläisten sivujen tekeminen on ihan kivaa!

4 kommenttia:

  1. Ihana, niin ihana! Ei varmaan ole yllätys että tykkään? :D Upeita ruusuja ja ai mikä herkullisen värinen taustapaperi! Ihania bling bling -yksityiskohtiakin.

    VastaaPoista
  2. Ketrakaikkisesti Ihana. Ihanat värit. Ihanat yksityiskohdat. TYKKÄÄN

    VastaaPoista
  3. Kyllä tästä esikuvan tunnistaa :) Upean värinen tausta.

    VastaaPoista
  4. Wau!

    Mullakin muodostui ongelmaksi nuo paperista leikatut kukat! Ei löytyny varastoista! :D

    Tosi kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista