torstai 15. marraskuuta 2012

Anun Putiikkien joulukalenteri: Valoa pimeyteen

Oletko koskaan tehnyt heijastimia stansseilla? Nämä ovat minun suosikkejani joulunajan pikkulahjoina. Itse tehty heijastin voi olla myös jujuna joulukortissa. Näissä tageissa heijastimet on tehty stanssaaamalla tarrapintaista heijastinnauhaa ja stanssattu kuvio on liimattu askarteluhuovan päälle. Stansseilla pystyy myös leikkaamaan askarteluhuopaa, mikäli haluat muotoilla myös huovan. Nämä rintamerkit kiinnittyvät hakaneulalla kohteeseensa.

Koristepaperi Echo Park ja leipurinnyöri My Mind's Eye - nämä löytyvät Anun Putiikkien valikoimasta. Anulta löytyy myös stansseja heijastimien tekemiseen - Sizzix:n ja Spellbinderin stansseilla teet niin kuvioita kuin taustoja heijastimiin. Mm nämä stanssit leikkaavat niin huopaa kuin heijastinnauhaa tai kangasta.

Muista, että laadukas heijastinmateriaali tukee standardia EN 471.


4 kommenttia:

  1. stanssiheijastimia mullakin on ollut viimeaikoina työn alla... sun tekemät on kyllä tosi kivan näköisiä ja hauska idea pistää ne noin "joulukorteiksi". tuo heijastinkangas on muuten tosi jännää, mistä tuon olet hankkinut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En millään muista mistä olen sen hankkinut ja se harmittaa minuakin. Tuo on ollut sellaista leveätä teippimäistä nauhaa, josta pystyy stanssaamaan vain noilla pienillä stansseilla. Mutta tuleepahan jotain muuta kuin sydämiä (kun niitä ei ole noissa mulla saatavina...)

      Poista