lauantai 15. syyskuuta 2012

Tunnelmia Pirkkalan askartelutapaamisesta

 Askarteluntäyteinen lauantai on vihdoin illassa. Kokoonnuimme 13 innokkaan naisen voimin Pirkkalaan askartelemaan yhdessä. Teimme vielä kesken päivän retken Teippitarhaan penkomaan teippilaatikoita. Vaikka väkeä ja erityisesti tavaroita oli perinteiseen tapaan paljon, mahduttauduimme ison neuvottelupöydän ääreen hyvässä hengessä. Oli mukava nähdä niin kovin erilaisia askartelijoita mukana - kiitos vielä teille kaikille tästä päivästä.

Täältä löytyy  Päpsyn aikaansaannoksia.

Ohessa muutamia makupaloja pöytämme ääreltä:


 Ihania vintage-tyylisiä rasioita valmistumassa. Minäkin sain noita vanhoja kirjansivuja kotiin vietäväksi ja jotain kivaa niistä kyllä suunnittelin tekeväni.
 Vakuuttava silppulaatikko, eikö vain?


Ja lopuksi mun työpiste. Tämä on kyllä fuskausta - ei se ollut oikeasti noin siisti. Aloittelin ensin tekemällä Sana-albumin valmiiksi - yritän saada huomenna kuvia siitä tänne. Ja sitten siirryin leimailun ja embossauksen maailmaan. Lähinnä tuli testailtua muutamaa uutta ja vanhaa leimaa sekä tehtyä jonkin verran puolivalmista materiaalia kortteja varten. Nyt täytyy vaan tehdä ne loppuun asti kotona. Tuntuikin, että näissä tapahtumissa saa paljon inspiraatiota, mutta kotona pitäisi vielä saada yksi ylimääräinen askartelupäivä että kaiken saisi valmiiksi.


Ps. Tammikuussa kaikki Tampereelle AskarteluPirtille! Kaksi päivää askartelua ja luvassa on myös kursseja.

7 kommenttia:

  1. Heh.. olenpas linssilude kun olen onnistunut tunkemaan ainakin palan itsestäni neljään kuudesta kuvasta..

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä kivalta kun niin työn touhussa olette ;)

    VastaaPoista
  3. Oli todella mukavaa. Olen tehnyt kortteja urakalla vuosia sitten ja nyt huomasin että tekniikka on ajanut minusta ohi. Mutta en usko etten oppisi näitäkin hienoja juttuja vielä. Tein lähinnä rasioitani, mutta imin kaiken opin korttitekniikoista. Todella mukava päivä, hyvää ruokaa ja ihanaa seuraa! Tapahtuma ei takuulla jäänyt viimeisekseni vaikka olikin ensimmäinen laatuaan.

    VastaaPoista
  4. Varmaan teillä oli kivaa!Harmi kun en päässytkään mukaan..

    VastaaPoista
  5. Mulla ainakin oli tosi kivaa! Iso kiitos siitä sinulle!! :)

    VastaaPoista
  6. Minulla oli kanssa ihana päivä ja siitä kiitos kuuluu kaikille paikalla olijoille <3 Tapaamissa on aina niin ihanaa kun jokainen tekee omia juttuja mutta niin saman henkisten kanssa.

    Vain toinen hurahtanut voi ymmärtää miten voi tosiaan 8 tuntia hurahtaa hetkessä.

    VastaaPoista
  7. Tosiaankin aika kului kuin siivillä. Kiitos hyvästä seurasta kaikille!

    VastaaPoista