tiistai 18. syyskuuta 2012

Sinellin DT: Joulutunnelmaa

Sinellin syyskuun DT-paketista löytyi jo paljon joulun tunnelmaa: mm. Vivi Gade-papereita, rasioita, uutuusteippejä, pahvisia joulukoristeita, tageja, puolihelmiä, nauhaa....

Innostuin joulukoristeita ja rasioista, joista alointinkin ensin. Päällystin pahviset joulukoristeet (kuusi, sydän ja sauva) liimaamalla Vivi Gade joulupapereita isoihin sivuihin. Kapeat sivut maalasin gessolla, myös esim valkoinen askartelumaali käy tähän mainiosti. Hioin reunat hiekkapaperilla ja tummensin ne Distress Ink Vintage Photo-musteella. Koristeeksi kuuseen liimasin noita Vivi Gade puolihelmiä, jotka olivat valmiiksi yhdistetty pötköiksi. Kaveriksi kuuselle koristelin rasian myös puolihelmillä sekä nauhalla. Käytin tipan glossyä sulkemaan nauhan purkautumiselta. Nauha kannattaa liimata vahvempi tehoisella 2-puoleiselle teipillä (punainen taustanauha).

Punainen rasia sai koristeeksi yksinkertaisesti valmiin punaisen tagin. Teksti on tehty ääriviivatarralla ja nauhaksi otin paperinauhaa, mikä on sävytetty ruskeaksi musteella. Punaiset joulukoristeet on päällystetty kuusen tavoin. Sydämeen liimasin myös nauhaa sekä stanssasin Sizzix:n Movers and Shapers-stanssilla poron.

Vivi Gaden uutuuspapereissa oli myös kauniita jouluisia kuvia. Leikkelin niitä saksilla irti, ressasin reunoja ja mustetin DI Vintage Photo musteella. Tein korin harmaasta Ruska-kartongista, stanssasin siihen koristeeksi Sizzix:n boordistanssilla lumihiutaleita. Teksti ja tähdet ovat ääriviivatarroja.Käytin samoja papereita myös rasian koristelemiseen. Toisella puolella on tagissa jouluinen teksti ja toiselle puolelle laitoin nuo ihanat kävyt. Nauhan sijaan tässä rasiassa on pitsikuvioitua teippiä.



Lopuksi yksinkertainen kortti lapsenmielisille - uutuuspaperissa oli myös ihania robotteja. Näillä syntyy kyllä monet helpot onnittelukortit pienille ja vähän isommille pojille esimerkiksi!




1 kommentti:

  1. Joulu rasiat ovat ihania ja tykkään tuosta ekasta rasiasta ja kuusesta eniten, ovat niin rauhallisen värisiä. Tuo robottikortti on veikeä!

    VastaaPoista