sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Samat materiaalit-haaste


Intohimona Askartelussa oli tarjolla Samat materiaalit-haaste. Päätin liittyä joukkoon, koska materiaalipaketti oli erilainen kuin tavallisesti ostamani materiaalit (ja ne metallikoristeet olivat vaan niin houkuttavat). Materiaaleista tuli kaksi työtä - skräppileiska ja kortti. Samettipintainen paperi ja ihana vaaleanpunainen pompom jäivät vielä odottamaan uutta työtä.

Maanläheisten värien innoittama jatkoin vielä Lapin reissun taltiointia. Näin jälkikäteen voi todeta, että pöllökuva olisi ollut luonnontieteellisesti oikeampi kuin tuo punarinta?, mutta enää ei voi vaihtaa. Kukkia sävyttelin musteella ruskeammiksi ja kukkakuvioista paperia sävytin DI Picket Fence musteella valkoisemmaksi.

Kortti piti tehdä, kun nuo kukkaset tuossa Basic Grey:n paperissa huusivat leikkaamista. Musta tausta on saman paperin toinen puoli.


4 kommenttia:

  1. Ihan täyskymppejä kumpikin!
    Tosin pöllöllä olisit saanut tälläiseltä pöllöfanilta vielä plussan;)
    Hyvä idea tuo kortin paperin kaksi eri puolta&kukat!

    VastaaPoista
  2. Hienoja töitä olet haastepaketin tarvikkeilla tehnyt! Metallikoristeet houkuttelivat minuakin ostamaan pakin. Skräppisivu on tosin vielä pöydällä keskeneräisenä, eikä siihen taida metallikoristeet sopiakaan, höh.

    VastaaPoista
  3. Wau, upeita töitä! Kiitos osallistumisestasi haasteeseen!

    VastaaPoista