maanantai 24. syyskuuta 2012

DT työ: Lauran korttihaaste #54


Lauran korttihaasteessa katse piti siirtää meikkilaukkuun ja miettiä mitä sieltä löytyisi askarteluun. Minun meikkilaukkuni on aina autio - muutama rasvatuubi sieltä löyty topsyjen kaverina. Joten menin sieltä missä aita on matalin ja otin kohteeksi naamarasvapurkin pahvikotelon.

Olen ihaillut muiden blogeissa teippauksia ja nyt sitten teippailin itse. Valitsin tällä kertaa musta-valkoisen sävyisiä teippejä ja tuon kukan kaveriksi yhden oranssin teipin. Koristeena on vain yksi kukka. Kukka on stanssattu akvarellipaperista, värjätty musteilla (Dulysions) ja leimailtu tekstileimalla päälle. Metallikoriste on Timpan ja se menee ihan kannenkin läpi eli varmasti pysyy.

Ja sitten vinkki rasioiden tuunaajille - washiteipit kuultavat läpi eli minäkin ensin peitin tekstin valkoisella kopiopaperilla (voi myös maalata) ja hitusella valkoista teippiä.

9 kommenttia:

  1. Todella hienoja rasioita! Tykkään väreistä ja kannen kukka on upea.

    VastaaPoista
  2. Siis hieno rasia ja tagi... Aamuiset silmäni näkivät tagin ensin korkeana rasiana!! Tarttis ehkä mennä takaisin sänkyyn... :)

    VastaaPoista
  3. Onpas taidokasta teippausta :) Hienot!

    VastaaPoista
  4. Vautsi vau! Mullakin noita teippejä hankittuna, tarttis rohkaistua vaan käyttämään niitä. Raikkaan ja kivan kokonaisuuden olet saanut aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  5. Mahtava idea teippailla purkki! Mulla nuo teipit jääneet kokelematta, mutta tämä innostaa kokeilemaan.

    VastaaPoista