lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kesän henkäys - Mixed Media


Perhosia taas kerran, ne nyt ovat kesän korvalla minun suosikkeja. Tämä taulu on vähän isompi kuin normaalisti tekemäni 20*20cm eli 40 senttiä suuntaansa.

Tätä taulua on työstetty todella pitkään ja väritkin ovat vaihtuneet pariin kertaan ja gessoa on sotkettu pintaan eli alusta on monta kertaa aloitettu. Nytkin hieman hämäsi keskustan tummuus, mutta kyllä se menee. Jostain syystä leimaukset reunoille osin epäonnistuivat vaikka tavallisesti sinne hyvin saan mustetta. Nyt pohja petti pahasti alta ja sain keksiä monta kikka kolmosta jotta jotain leimausjälkeä tauluun saisin. Unelmanani olisi tehdä ainakin metrinen taulu, mutta hieman epäilyttää juuri leimausten onnistuminen. Ehkäpä sellainen työ pitää tehdä valmispohjan sijaan ensin kankaalle, jonka sitten erikseen pingottaa kiilakehyksiin.

Materiaalit ovat tuttua ja turvallista eli gessoa, Distress Ink musteita, akryyli mediumia, jotain toista tukevampaa akryylimössöä, leimaukset Archival Inkillä, hitunen kimalleliimaa. Koristeina nauhoja ja perhosia. Muutama puolihelmikin on työhön sujahtanut.

3 kommenttia: