sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Neulonta: Toinen kappa

Viime vuoden yhteenvetoa kirjoittaessa lupasin itselleni tehdä "keväällä" toisen Kapan. Ensimmäinen versioni kaikkine virheineenkin kun osoittautui monikäyttöiseksi suosikkineuleeksi. Keväällä tämä toki aloitettiin, mutta ihan keväällä se ei valmistunut vaan elokuun puolella. Tämä on ollut hyvä juna-, lentokone- ja kurssineule.

Tällä kertaa tikuttelin kaikki lankametrit käsin ja tein huivista paljon kapeamman. Lankoina olivat Madelintoshin Prairie (768m/100gr) herkkänä vaaleanpunaisena ja purppuraisena ja keskillä oleva tummempi violetti on Fyberspatesin Scrumptious Lace (1000m/100gr), jossa on merinon lisäksi silkkiää. Tuon jälkimmäisen päädyin neulomaan kaksinkertaisena muutamien alkukerrosten jälkeen.

Vaikka itse sanonkin, niin tämä on ihana. Värit on ihan mun herkut, koko täydellinen (kyllä vähän mittailinkin matkalla...) ja tuntuma ihanan pehmeä. Pitäisiköhän pistää puikoille vielä jossain vaiheessa yksi?



Paino:  231 gr
Lankaa käytetty 2016 valmistuneihin töihin: +2046gr (+ peitto 2999gr)

3 kommenttia:

  1. Onpa mukavan näköinen neule ja ihan minunkin värit! Mistä löytyisi ohje tuommoseen?

    VastaaPoista
  2. Ohje löytyy yksittäisenä Raverlystä: http://www.ravelry.com/patterns/library/kappa tai sitten Veeran Huivileikki-kirjasta

    VastaaPoista
  3. Tää huivi on niin kiva! Houkuttais tehdä itsekkin toinen :)

    VastaaPoista