keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Bingo! #1

 Paperiliittimen  blogista pongasin uuden haaste-blogin nimeltä BINGO! Koska tänään oli hyvä korttiputki päällä, tein sinne sitten yhden kortin bingorivillä 3 paperia, pinkki, nappi (ylempi kuva). Täytyy tunnustaa, että mulla pyöri aluksi vain paperit ja nappi mielessä, sillä aloitin turkoosi-oranssisävytteisen kortin eka,(kuva alla). Tosin tuo ylemmän pinkin kortin paperit pyörivät pöydällä ja haasteen aiheen ja oranssin perhosen innoittamana sen kokonaisuuden lopulta sain kasaan. Kaksi samanlaista korttia yhdellä iskulla?

Marianne Designin perhonen on ihana, tekisi mieleni saada toisenkin mallinen iso perhonen, mutta stanssi on minusta huono. Kuvio ei leikkaudu kunnolla, sitä pitää mankeloida moneen kertaan, käyttää lisäkartonkia ja siltikin ongelmia piisaa. Mistähän muualta löytäisin samankaltaisia isoja perhosstansseja?

8 kommenttia:

  1. Vau-todella ihana perhoskortti tai molemmathan ne ovat--kaunis tuo isompi perhonen

    VastaaPoista
  2. Upeita kortteja molemmat. Perhoset on kauniita. Kivasti olet laittanut ison perhosen alle yksiväristä kartonkia.

    VastaaPoista
  3. Todella kauniita kortteja molemmat ja kaikki nuo perhoset ihania. Itse en omista vielä kuin yhden perhoslävistimen, ja olen myös haaveillut noista isoista perhosstansseista, mutta aina kun olen jostain tehnyt jotain tilausta niin haluamani stanssit on olleet tilapäisesti loppu.... Noh, hyvää kannattaa odottaa :)

    Kiitos osallistumisestasi uuteen haasteeseen ja tervetuloa uudestaankin :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita kortteja!! Oih, mäkin niiiiin tykkään noista perhosista :)

    VastaaPoista
  5. Hurjan kauniita ja herkkiä molemmat!

    VastaaPoista
  6. Kauniit söpöt kortit. Luulenpa, että stanssausongelmaasi löytyy ratkaisu täältä :)
    http://www.sinisiipi.fi/index.php?productID=2933

    VastaaPoista