lauantai 26. helmikuuta 2011

Talo Kaurela

Inspiroidu haasteessa piti kuva, teksti tai jopa koko leiska olla ylösalaisin. Kuvanipussani oli ilmakuva talostamme jonkin aikaa ennen kuin me muutimme tänne ja siitä sitten tein kokonaisuuden. Sinänsä kuva on hauska, että sitä voi katsella joka suunnasta ilman että voi sanoa kuvan olevan oikein tai väärin päin :) Pitäisiköhän muuten googlemap:sta ottaa kuvakaappaus oman talon kohdalta? Siitäkin voisi tulla hauska skräppi?

Kohtuu tyytyväinen olen kokonaisuuteen. Pohjaväri on hieman tumma, mutta se oli kuvan kanssa paljon parempi kuin beiget, graftit tai ihan muun väriset kartongit. Kaveriksi hieman beigeä ja yllätyspunaista. Lehtikuviot leikattu irti toisesta skräppipaperista ja kouhkeroita stanssattu onnellisena uudella koneella. Journaling tuottaa vieläkin mulle vaikeuksia käsialan ja sisällön suhteen, mutta ekan kerran sellaisenkin olen tähän tehnyt. Versio kolme ja siltikin hyvin hyvin lyhyt...

4 kommenttia:

  1. Tuo googlemap-idea on tosi hyvä, luulen että hyödynnän sitä omassa koti-aiheisessa albumissani :-)

    VastaaPoista
  2. Mukavan aiheen olet ottanut käyttöön,hieno sivu.

    VastaaPoista
  3. Hauska sivu. Minäkin oon suunnitellu google mapsista kuvakaappausta ;)

    VastaaPoista
  4. Wau mikä idea! Ja hieno toteutuskin. Pitää skräpistää - meidän auto näkyy siinä ohiajokuvassa, täytyy säilöä se muistona vanhasta paikasta kun pian muutetaan.

    VastaaPoista